Professionell & Säker Trädfällning i Stenungsund

Vi erbjuder säker och pålitlig trädfällning i Stenungsund med omnejd till allt från privatpersoner och fastighetsägare till företag och bostadsrättsföreningar. 

Våra erfarna och professionella trädfällare har lång erfarenhet i branschen, den senaste utrustningen och stor kompetens. Det finns inga träd eller projekt som vi inte klarar av.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert eller hembesök. Vi ser fram mot att hjälpa dig med dina träd!

Det lilla företaget som bryr sig om dig

Vårt viktigaste mål här på Trädfällning Uddevalla är nöjda kunder. För att uppnå detta varje gång strävar vi efter att ge dig som kund hos oss den bästa trädfällningen som finns att få genom ett trevligt och personligt bemötande, en professionellt utförd service och rimliga priser.

Det spelar ingen roll hur många träd du vill bli av med eller hur svåra och besvärliga de än är, vi erbjuder dig en komplett helhetslösning oavsett dina behov.

Våra trädexperter har stor passion för träd och tar mycket stolthet i sitt arbete. För oss är det ett privilegie att kunna arbeta så nära inpå naturen som vi gör. Vi lägger stor vikt på att göra ett så bra arbete som möjligt varje gång och lämna omgivningen i bättre skick än när vi kom. 

Varför trädfällning i Stenungsund är nödvändigt

Även då träd är viktiga för vår miljö och bidrar till en trevligare omgivning för oss alla är trädfällning ibland nödvändigt. En vanlig anledning till varför människor i Stenungsund väljer att anlita oss är för att fälla träd som står illa till. 

Ofta handlar det om träd som står nära bebyggelse såsom hus och ledningar och annat känsligt. I sådana fall kan trädet orsaka stor skada om det skulle råka blåsa omkull. 

Andra vanliga anledningar är träd som blockerar utrymmen för nybyggnation och träd som inkräktar på grannens tomt. 

Oavsett anledningen till varför du vill ha bort dina träd så kan vi hjälpa dig. Beroende på trädets storlek, egenskaper och andra omständigheter utför vi en specifik planering och vi anpassar vårt tillvägagångssätt därefter för bästa möjliga resultat.

Ett komplett utbud av trädtjänster

Vi utför de flesta trädtjänster som du kan behöva hjälp med. Dessa inkluderar bland annat:

 

Precisionsfällning

Detta är en kostnadseffektiv och tidseffektiv metod som våra trädfällare använder oss flitigt av vid fällning av träd som har har gott om yta omkring sig. Precisionsfällning utförs genom att fälla trädet från marken så att det kan landa fritt på marken för att sedan forslas bort.

För att det ska bli rätt behöver man ta hänsyn till omgivning, årstid, typ av träd och flera andra faktorer. Därför krävs erfarenhet, specialutrustning och rätt kunskap för att det ska bli så bra som möjligt, vilket våra trädfällare alla har. 

Avancerad trädfällning / sektionsfällning

Sektionsfällning, även kallat avancerad trädfällning är en annan teknik som vi använder mycket när vi är ute och jobbar. När det finns känslig bebyggelse omkring kan trädet inte fällas på normalt vis. I dessa fall behöver trädfällaren klättra upp i trädet och fälla det i sektioner som därefter hissas ned och tas hand om. 

För dessa metod krävs lång erfarenhet, noga planering och ett högt säkerhetstänk, vilket är A och O för vårt team.

Beskärning

Vi utför även trädbeskärning, en nödvändig teknik ur ett estetiskt perspektiv och för att trädet ska kunna fortsätta växa på ett hälsosamt sätt. Detta utförs genom att våra experter klättrar upp i trädet och beskär det på alla nödvändiga ställen. 

Stubbfräsning

Efter en trädfällning kan det vara bra att även ta hand om stubben som blir kvar efteråt. Genom att använda oss av våra specialmaskiner kan vi på ett effektivt sätt ta bort hela stubben och dess rötter för att sedan omvandla det till flis som kan användas som trädgårdsmaterial och för att fylla hålet som blir kvar. 

Vi utför för det mesta stubbfräsning tillsammans med trädfällning och bortforsling, men det går även bra att anlita oss endast för denna service. 

Bortforsling

Ingen trädfällning är komplett utan bortforsling av överblivet material från trädet. Även denna tjänst kan kombineras med våra andra tjänster, men kan även bokas enskilt. 

Våra specialister har alla nödvändiga intyg och behörigheter som krävs för samtliga trädtjänster vi erbjuder. Vi har lång erfarenhet i dess utförande och en omfattande kunskap och stor skicklighet. Kontakta oss idag för en gratis offert för ditt projekt. 

Priser

För att få ett pris för ditt projekt är det bäst att kontakta oss via telefon eller genom att begära en kostnadsfri offert. Vi kan då ge dig ett prisförslag direkt eller så gör vi först ett hembesök, helt kostnadsfritt för dig såklart. 

Som privatperson kan du även utnyttja rut-avdraget på de flesta av våra tjänster, vilket sparar dig 50% av arbetskostnaden. Kombinerat med vår redan konkurrenskraftiga priser blir resultatet ett superpris för dig. 

Kontakta oss idag för mer information gällande rut-avdraget eller om du behöver hjälp med trädfällning i Stenungsund eller någon av våra andra trädtjänster. Vi ser fram mot att höra från dig och erbjuda en lösning på dina problem. 

Stäng meny